vesti24.mk

Tag : фонтани

ВЕСТИ

Фонтаните од Скопје ја преплавија сметката на една скопска компанија

admin
Друштво за трговија и услуги ХИДРОТЕК ДООЕЛ од Скопје ќе инкасира цели петстонини илјади евра за една година од одржување на фонтаните во Град Скопје....