vesti24.mk

Tag : Форензик Експертс ДОО

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

1000 евра казна за вештак кој не дошол на судење за предмет на СЈО

Ferad Aruc
1000 евра треба да плати вештакот Павлина Стојанова, а 2000 евра Друштвото за вештачење „Форензик Експертс ДОО“ оти не се појавиле на рочиште во предметот...