vesti24.mk

Tag : франциско

СВЕТ

Папата Франциско: 2017 година ја расипаа војни, лаги и неправди

Ferad Aruc
Папата Франциско оцени во новогодишното браќање дека минатата година ја расипале војни, лаги и неправда и повика луѓето да преземат одговорност за своите дела. Тој...