vesti24.mk

Tag : Франческо Тристано

ВЕСТИ КУЛТУРА

Концерт на Филхармонија со солистот Франческо Тристано

admin
Оркестарот на Филхармонија вечер ќе одржи симфониски концерт насловен „Кругови“ на кој како солист ќе еден од најкреативните пијанисти – Франческо Тристано од Луксембург. Диригент...