vesti24.mk

Tag : Френк Маикснер

ВЕСТИ СВЕТ

Ова бил последниот оброк на Ледениот човек и имал ужасен вкус

Ferad Aruc
Последниот оброк на ледениот човек Оци бил еленско месо и масти од козорог кои имале ужасен вкус, покажува новата, досега најдетална анализа на содржината од...