vesti24.mk

Tag : фрески

ЗАБАВА

Во Помпеја откриени исклучително зачувани фрески

admin
При археолошките ископувања во Помпеја откриени се исклучително зачувани фрески, кои биле затрупани при ерупцијата на Везув во 79 година. Фреските се наоѓаат во една...