vesti24.mk

Tag : фридом хаус

ВЕСТИ

Фридом хаус: Корупцијата во Македонија „цвета“, неефикасното судство голем проблем за државата

admin
Корупцијата останува сериозен проблем особено неказнивоста за корумпираните владини функционери, вклучително и членови на парламентот и судството, се вели во анализата на „Фридом хаус“ Додека...