vesti24.mk

Tag : фризерница

ВЕСТИ

Фризерницата добила пари иако била петта на ранг-листата

admin
Скопската фризерница „В.Е.З. трејд“ немала да го добие грантот од над 60.000 евра во акцијата „202“ доколку проектите биле финансирани според ранг-листата што ја направиле...