vesti24.mk

Tag : фројд

ЗАБАВА

Фројд: Како да препознаете глупави луѓе?

admin
Сигмунд Фројд, најпознатиот психијатар и таткото на модерната психоанализа, ни оставил многу генијални мудрости и безвременски изреки. Меѓу нив е и лекцијата која секој треба...