vesti24.mk

Tag : Фулбрајт

МАКЕДОНИЈА

Стипендии од Фулбрајт програмата за академската 2019-2020 година

Ferad Aruc
Министерството за образование и наука информира дека во тек е конкурс за учество во Фулбрајт студентската програма, наменета за визитинг студенти – истражувачи и магистерски...