vesti24.mk

Tag : функ шуи

ЗАБАВА

Домашните „Funk Shui“ на 10. фестивал „Здраво млади“

admin
Јубилејното десетто издание на фестивалот на нова музика „Здраво Млади“ ќе се одржи на 27 август годинава во паркот МКЦ. На фестивалот ќе учествуваат нашиот...