vesti24.mk

Tag : фуркан салиу

ВЕСТИ

Може вака Ген.Сек да запише на своја глава и да отфрли одлука на Влада?

admin
Новинарот Фукан Салиу сподели статус во врска со мега скандалот и местењето на тендер од страна на Драги Рашковски. –#1слика10.04.2018 – одлука на Влада#2слика – транскрипт...