vesti24.mk

Tag : Фјодор Михајлович Достоевски

ЖИВОТ

Фјодор Михајлович Достоевски: „Ако сакаш да запознаеш човек, види како се смее“

Ferad Aruc
Луѓето што се смеат искрено од срце и знаат да ги заразат и другите со позитивна енергија се добри луѓе. Што вели најзначајниот руски писател...