vesti24.mk

Tag : Фјурстенау

ЗАБАВА

Затвор во Германија претворен во хотел

admin
Историскиот затвор во градот Фјурстенау во северозападна Германија по повторното отворање работи веќе извесно време, но сега како хотел. Бројни туристи, меѓу кои и штотуку...