vesti24.mk

Tag : хакер

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Дете за 10 минути хакираше интернет страница и смени изборни резултати

admin
На Емет Бруер (11) му беа потребни само десет минути да хакира копија од интернет страницата на државниот секретар на Флорида и да ги смени резултатите...