vesti24.mk

Tag : хакирање

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Проверете: Доколку ви е вклучена оваа опција, постои можност од хакирање на вашиот телефон

admin
Во текот на притиснувањето на копчето „Click to chat“, вашиот број ќе биде проследен во URL стрингот. Компанијата „Google“ повеќе пати беше критикувана поради издавање...