vesti24.mk

Tag : Хари Рид

ЗАБАВА

Поранешен претставник на Сенатот: САД прикриваат податоци за НЛО-а

admin
Хари Рид, поранешен официјален претставник на мнозинството во американскиот Сенат, тврди дека Владата на САД прикрива информации за НЛО-а со години. – Тоа е многу...