vesti24.mk

Tag : Хеработни денови

МАКЕДОНИЈА

Четири неработни денови во нареден период

Ferad Aruc
Следниот неработен ден за граѓаните од православна вероисповед во Македонија е 6-ти април (Велики петок, а после викендот исто така неработен ден ќе биде и...