vesti24.mk

Tag : хив сида

ЗАБАВА

Научници сметаат дека се блиску до пронаоѓање лек за ХИВ

admin
Институтот за СИДА при Универзитетот на Хонг Конг соопштија дека се близу до пронаоѓање „функционален лек” за ХИВ вирусот што го предизвикува синдромот на намален...