vesti24.mk

Tag : хигиена

ЗАБАВА

Хигиенски навики кои децата навреме треба да ги стекнат

admin
Освен возрасните и децата треба да прифатат навики важни за адаптирање на ситуацијата со коронавирусот. Без или со коронавирусот, хигиената е клучен фактор во здравјето...