vesti24.mk

Tag : хигиеничар

ЗАБАВА

Хигиеничар на аеродром пронајде нешто премногу вредно: Прочитајте што најде и зошто нема ништо да добие

admin
Хигиеничар вработен на меѓународниот аеродром „Инчон“ во Јужна Кореја во канта за ѓубре пронашол вистинско богатство, но наверојатно нема да добие ништо. Тој пронашол седум...