vesti24.mk

Tag : хидратација на кожата

Uncategorized

Хидратација на кожата во 5 чекори

admin
Користење на креми за хидратација на кожата е од особено значење особено во прелазните временски периоди во годината. Високите температури и сувиот воздух на кои е изложена...