vesti24.mk

Tag : Хидрохлорохин

ЗАБАВА

Хидрохлорохинот нема докажан ефект во лекувањето на болни од Ковид-19

admin
Употребата на хидрохлорохин, лек што се користи за лекување маларија, ниту ја подобрува, ниту ја влошува состојбата на пациентите со Ковид-19, се наведува во студија...