vesti24.mk

Tag : хирургија

ВЕСТИ

На Хирургија пациентите одат пешки до операциона сала!

admin
Во зградата на Клиниката за хирургија од четири лифта работи само еден. Ова се случува веќе половина месец. Толку работи поминуваат во здравството, а не...