vesti24.mk

Tag : хонорарци

ВЕСТИ

Владата ги криела имињата на хонорарците за да не бидат линчувани oд разни центри

admin
Хонорарците се граѓаните на РСМ и нив не ги штити Законот за работни односи, а во ова политизирано општество овие луѓе се потенцијална мета затоа...