vesti24.mk

Tag : хотелиерство

ЗАБАВА

HTCA Академик тренинг центар започнува со обуки

admin
HTCA Академик – првиот тренинг центар креиран за обучување кадри според швајцарски стандарди сертифицирани од страна на Швајцарската академија за хотелски менаџмент од Луцерн (Schweizerische...