vesti24.mk

Tag : хотел Риц

ЗАБАВА

Предмети од почетоците на хотелот „Риц” продадени за 1,7 милиони евра

admin
Кристални чаши, порцелански сервиси, покривки и постелнина од почетоците на светски познатиот хотел „Риц” во Париз, беа продадени на аукција за вкупно 1,7 милиона евра....