vesti24.mk

Tag : храбро срце

ВЕСТИ

„Храбро срце“: Да не го изгубиме и Христијан како Исмет, итно е потребна трансплантација на срце

admin
32-годишниот Христијан Неделковски кому пред 8 години му е вградено вештачко срце е во ургентна состојба. Здружението на пациенти со механичка циркулаторна потпора на работата...