vesti24.mk

Tag : Хрватса

ВЕСТИ СВЕТ

Завршена истрагата за самоубиството на Слободан Праљак (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Хрватското обвинителство ја завршило истрагата за самоубиството на Слободан Праљак осуден за воени злосторства, меѓутоа истрагата не покажала како го добил цијанидот со кој се...