vesti24.mk

Tag : христијан мицкокси

ВЕСТИ

Мицкоски со повик: Ајде сите заедно да ја ослободиме Македонија од оваа криминална влада и на 12 април да ја започнема Обновата за Македонија

admin
Денеска сме во Општина Центар, во Скопје, разговараме со центарци за денешното секојдневие во Македонија, за проблемите коишто се дел од нашиот живот. Доколку има...
ВЕСТИ

„Завршува времето на арамиите и октопод политичарите- доаѓа времето на луѓето кои ќе бидат отчетни и секогаш меѓу народот“

admin
Овие се тешки денови, денови кога практично, треба да се набере она кое што претходно било посаденено, негувано. А потоа доаѓа, претпоставувам уште потешкиот дел...