vesti24.mk

Tag : Христово воскресение

ВЕСТИ

ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО: Веста прва ја прими Марија Магдалена и побрза да им јави на апостолите

admin
Откако слугите на првосвештениците израилски го фатија Исус и Го предадоа на Пилат со барање да биде распнат, а Пилат за да им угоди конечно...