vesti24.mk

Tag : Христос

ВЕСТИ КУЛТУРА

Денеска се слави светицата најслична на Христос

admin
Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 25 септември. Денеска е Преподобна Ефросинија. Црквата ги нарекува преподобни оние кои станаа толку слични на Христос пред...