vesti24.mk

Tag : Хроничка

МАКЕДОНИЈА

Загадениот воздух ги полни клиниките – гушење и проблем со дишењето се главни симптоми

admin
Секој ден по 20 пациенти со гушење и проблеми со дишењето поради загадениот воздух бараат лекарска помош во посебната амбуланта која пред месец дена беше...