vesti24.mk

Tag : хронична терапија

ВЕСТИ

Важна информација за македонските граѓани кои примаат хронична терапија

admin
Хроничната терапија ќе може да ја продолжува матичниот лекар и ќе ја издава и за период повеќе од шест месеци. Здравствените установи од дејноста на...