vesti24.mk

Tag : хронични болести

ВЕСТИ

Ова е листата на дијагнози на хронични состојби, лицата со овие болести се ослободени од работа

admin
Министерството за здравство достави Листа на дијагнози на хронични состојби, добиени во консултација со директорите на Клиниките за ендокринологија, пулмологија, кардиологија и нефрологија, за лицата...