vesti24.mk

Tag : хронично болни

ВЕСТИ

Реакции на одлуката за враќање на хронично болните на работа – 80% од починатите се со коморбидитет

admin
-Како да му објаснам на мојот колега медицински техничар кој има три стента, дијабет, ХОББ и други заболувања дека од утре ќе може безбедно да...