vesti24.mk

Tag : хроно исхрана

ЗАБАВА

Скопскиот стартап DishWish ќе Ве храни здраво додека сте на работа или дома!

admin
DishWish е нова компанија чија цел е да Ви обезбеди здрава и вкусно подготвена хроно, вегетаријанска и друг вид на исхрана додека сте на работа или...