vesti24.mk

Tag : хулк од пакистан

ЗАБАВА

ВИДЕО: Ова е пакистанскиот Хулк – Има 444 килограми и бара жена за да се ожени, но има и критериуми

admin
Маж, познат под името Хулк од Пакистан, но и по својата јачина одлучил да си најде жена која мора да исполни одредени услови. Пакистанецот (27)...