vesti24.mk

Tag : хуманитарен апел

ВЕСТИ

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Да и помогнеме на Билјана- потребни се 8.500 евра

admin
Билјана Ристоска пати од дијабетис и тотална инконтиненција на урина што ја спречува нормално да живее. За подобрување на нејзината состојба потребно е преку оперативен...