vesti24.mk

Tag : хуманитарна акција

ВЕСТИ

Традиционална хуманитарна акција на ОК Ѓорче Петров – донираа храна и облека

admin
И оваа година продолжува традиционална хуманитарна акција на ОК Ѓорче Петров за донација на храна и облека во народната кујна на црквата Св. Петар и...
ВЕСТИ

Бидете хумани: На 27-годишниот Мики од Велес кој боледува од тумор на мозокот му е потребна наша помош

admin
На 27- годишниот Милан Миланов- Мики од Велес, потребна му е наша помош за лекување на тумор на мозокот. Бидете хумани, донирајте на жиро сметката:...