vesti24.mk

Tag : хуманитарна помош

ВЕСТИ

“Секој заслужува малку среќа”: Рози Мицкоска и пратеникот Стојановски во пресрет на Божиќ посетија повеќе социјално ранливи семејства 

admin
Традиционално, Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорче Петров организира хумани мисии во пресрет на поголемите празнувања, па така беше и овој пат во пресрет на христијанскиот...