vesti24.mk

Tag : Царинска Управа

ВЕСТИ

Огромен застој на царинските терминали и царинските испостави!

admin
Царинската управа од 07.2019 година го воведе новиот систем за обработка на царински декларации и акцизни документи кој по кажување на увозниците, извозниците, шпедитерите и...
МАКЕДОНИЈА

Царинска управа: На граничниот премин Богоридица запленето 300 килограми марихуана

Ferad Aruc
При прегледот на стоката сместена во полуприколката од возилото, царинските службеници забележале 4 дрвени палети на кои биле сместени вкупно 95 полиетиленски вреќи, кои според...