vesti24.mk

Tag : цар самоил

ЗАБАВА

Која била Билјана: Знаете ли за најголемата љубов на Цар Самоил?

admin
Дали и колку Охрид и Македонија, продавајќи приказни привлекуваат туристи? Дали знаете во кои Охридски цркви има мошти на светци? Како се прави ѓомлезе? Знаете...