vesti24.mk

Tag : Цај Личун

ВЕСТИ СВЕТ

Двајца дилери на дрога осудени на смрт па веднаш погубени на игралиште пред 300 деца

Ferad Aruc
На спортскиот терен во градот Хајкоу, двајца мажи биле осудени на смрт поради трговија со дрога, а изрекувањето на пресудата го гледале 300 деца. Како...