vesti24.mk

Tag : Целосно затемнувње

МАКЕДОНИЈА

Реткиот спектакл на Месечината се гледаше и во Скопје (ФОТО)

Ferad Aruc
По 36 години денеска, 31 јануари, се споија три необични лунарни појави супермесечина, сина Месечина и целосно затемнување на Месечината. Овој редок феномен најдобро се...