vesti24.mk

Tag : Цел свет му се смее на малиот палавко

ЗАБАВА

(ВИДЕО) Мајмунче, што ми правиш, срам да ти е? Цел свет му се смее на малиот палавко

Ferad Aruc
Туристите на островот Бали снимија најсмешно видео година: едно мало, немирно мајмунче ги насмеа до солзи. Имено, една туристка со поголеми гради седна на патеката...