vesti24.mk

Tag : Цени и квалитет

ЕКОНОМИЈА

Ова е грабеж и понижување: Цени и квалитет во Германија и кај нас на исти производи

Ferad Aruc
Не е никаква новост дека производите што ги продаваат познатите светски марки во Централна и Источна Европа се со понизок квалитет од оние што им...