vesti24.mk

Tag : центар жупа

ВЕСТИ

Припадници на Армијата ангажирани во Дебар и Центар Жупа

admin
Од тетовската касарна попладнево заминаа 50-тина припадници на Армијата кон општините Дебар и Центар Жупа. Пред тргнувањето нив ги посети министерката за одбрана Радмила Шекеринска...
ВЕСТИ

Во Дебар и Центар Жупа гласаа 31 болно и изнемоштено лице

admin
Во општините Дебар и Центар Жупа денеска своето право на глас го остварија 31 болно и изнемоштено лице. Според претседателката на Општинската изборна комисија, Елмира...