vesti24.mk

Tag : центар за јавно здравје

ВЕСТИ

Институтот и Центарот за јавно здравје ќе информираат за мерките за справување и превенција од Ковид-19

admin
Институтот за јавно здравје и Центарот за јавно здравје денеска ќе информираат за улогата и мерките што двете институции ги превземаат во справувањето и превенцијата...