vesti24.mk

Tag : центи

БИЗНИС СВЕТ

Италија ги укинува монетите од еден и два цента

Ferad Aruc
Италија од денеска престанува да ги користи монетите од еден и два цента, според одлука на парламентарната Комисија за буџетски прашања. Отстранувањето на ситните монети...